Технология

С Бюрстнер, решавате не само къде, но и КОГА да отидете на почивка. Благодарение на добрата изолация, вентилационни и отоплителни системи, вие ще се чуствате прекрасно във всеки сезон.


Оптималната изолация е най - важна за добрата вътрешна температура и ефективно отопление. Така горещинета остава навън през лятото, и стои вътре през зимата. Перфектните "запечатващи" системи на Бюрстнер правят това възможно.

Вали пороен дъжд? Не се притеснявайте - нито капка няма да проникне в купето. Отново благодарение на перфектното "запечатване".

За всичко това имате не само нашата честна дума, но и пет годишна гаранция.

Truma нагревател: Стопля всичко в студените дни.
Благодарение на мощната си, но тиха система, нагревателят предлага оптимално подгряване на въздуха при минимален разход на енергия.

Alde - подгряващата системачрез затопляна не водата също се отличава с максимална ефективност при минимален енергиен разход.  Смес от вода и гликол се нагрява, циркулира през конвекторите, които са разположени във външните стени, и затопля както въздуха, така и самите стени и мебелите.

А харесва ли ви да стъпвате по топъл под? Това също е възможно с Бюрстнер - в много модели има опция за вградено подово отопление на дневната.
Не са забравени и седалките на шофьора и пътниците - тук се предлагат опции за подгряване по време на път в студените зимни дни. Не бива да се притеснявате и от замръзване на тръбите или контейнерите за вода през зимата.