За къмпинга

Топ 10 аксесоари за вашата ваканция с кемпер или каравана:


1. Рамка за колела

Кемперите за страхотен начин за пътуване, но веднъж щом се „позиционирате“, няма по – добър начин да разгледате околността, от колелата. Голяма част от европейските къмпинги имат алеи, които ги свързват с близките градчета.

2. Форселт
Ако караваните имат недостатък, то това е липсата на пространство. Затова си изберете подходящ форселт – съобразете материала, от който да е изработена, имате ли нужда от подова настилка...

3.Сгъваеми столове
Когато времето е хубаво, няма нищо по – хубаво от това да седнете пред караваната си и да се наслаждавате на гледката на чаша вино. Не забравяйте да вземете сгъваеми масички и столове!

4. Сателитна антена

Ако сте от запалените ТВ-манияци и не можете да си представите ваканция без телевизор, тогава задължително се оборудвайте със сателитна антена!

5. Wi-fi
Много къмпинги предлагат wi-fi, но ако кемпера ви е разположен на стотици метро от рутера, връзката може да е доста лоша. Предлагат се много устройства, чрез които може да уловите сигнал от много голяма разстояние.

6. Игри
Почивката на къмпинг е идеална за цялото семейство, но ако пътувате с деца, е добре да помислите за тяхното забавление. Забавления като „Не се сърди, човече“, карти, пъзели, са идеални за мързеливите слънчеви следобеди или в случай, че завали.

7. Лампи на батерии
Лампите на батерии са идеален начин да осветите приятната си вечеря пред караваната. Дизайните им са най – разнообразни, така че само си осигурете достатъчен брой батерии и се насладете на приятните летни вечери.

8. Хамак

Ако в къмпинга, в който сте отседнали има големи, здрави дървета, е чудесна идея да завържете хамака си и да прекарате там релаксиращ летен ден. На пазара се предлагат и модели на стойка, като люлка, в случай че наоколо няма дървета.

9. E-книга
Чудесен начин да взмете много книги със себе си, без да се чудите къде да ги събрете в багажа си!

10. Барбекю
Дори кемперът ви да е оборудван с напълно обзаведена кухня, нищо не е по – прекрасно от барбекю на открито. Тук отново моделите са разнообразни и само тярбва да изберете „своя“.